Bedrukte kantoorartikelen

Categorieën


Prijs

t/m

Kleur

 

Bedrukte kantoorartikelen staan al jaren lang boven aan de lijst van populaire promotieartikelen. Bijna ieder bedrijf heeft bijvoorbeeld bedrukte pennen en/of notitieblokjes met eigen logo. De traditionele bedrukte kantoorartikelen zijn dan ook niet weg te denken binnen veel organisaties. Het zijn functionele en kosten-efficiënte give aways voor onder andere collega’s, bestaande en potentiële relaties.

Bedrukte kantoorartikelen zijn en blijven zeer populair door de hoge attentiewaarde en de functionaliteit. Ze worden eigenlijk altijd gebruikt waardoor jouw logo goed en vaak zichtbaar is. De meeste kantoorartikelen zijn al vanaf 25 stuks te bestellen bij EIGEN HUISSTIJL en worden altijd gratis geleverd op 1 adres.

Omdat de meeste kantoorartikelen vaak compact en licht van gewicht zijn worden ze vaak gebruikt voor een postpakket relatiegeschenk. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op!

Digitale tijd

Tegenwoordig zijn er veel meer kantoorartikelen die bedrukt kunnen worden met een logo of slogan. Denk dan bijvoorbeeld aan een draadloze telefoonoplader, een muismat (met oplader), een laptop tas of iPad tas. Allemaal trendy kantoorartikelen van deze tijd die mooi aansluiten op de traditionele pennen en notitieblokken die je allemaal kan laten voorzien van je logo of een pakkende slogan. In sommige gevallen kan je zelf kiezen voor een all over bedrukking! Neem bijvoorbeeld een notitieblok dat volledig bedrukt kan worden met jouw eigen design. De kaft wordt dan volledig in full colour bedrukt. Wil je hier meer over weten of heb je een andere vraag? Neem dan contact op, je wordt direct te woord gestaan.

Duurzaam

Bij EIGEN HUISSTIJL staat duurzaamheid centraal. Naast het standaard assortiment aan kantoorartikelen zijn er ook ontzettend veel verschillende duurzame artikelen die bedrukt kunnen worden met jouw logo. Denk dan aan een houten pen, een muismat gemaakt van bamboe of een tas van gerecycled  materiaal. Ook deze artikelen kunnen worden voorzien van een logo of slogan.